Bent u bezig met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? In veel gevallen zult u dan nieuwe elektra willen aanleggen om ook in het nieuwe deel van uw woning gebruik te kunnen maken van stopcontacten, van verlichting, enzovoorts. Wij helpen u graag bij het aanleggen van elektra in Naarden, naast het vervangen of onderhouden van uw huidige elektra. Door onze ruime expertise in het aanleggen van elektra kunnen we u niet alleen op een snelle manier helpen, maar tevens op een vakkundige wijze. Zo weet u zeker, dat u na de aanleg van de elektra jaren vooruit kunt! Hoewel het vaak ook mogelijk is om de elektra zelf aan te leggen, kan er hierbij al snel schade of zelfs kortsluiting ontstaan. Bijvoorbeeld als de elektriciteitskabels te dicht bij elkaar liggen, met versmelting als gevolg, of als de elektriciteitskabel op een scherp steentje ligt. Door een elektricien in te schakelen voorkomt u dit!

Elektra in huis aanleggen

Elektra aanleggen

Naast het leggen van elektriciteitskabels in en rondom uw woning, kan onze elektromonteur u tevens helpen met het aanbrengen van nieuwe stopcontacten in uw woning, nieuwe aansluitingen voor uw verlichting en bijvoorbeeld een punt voor de televisie- of internetkabel. Zo heeft u bij ons een alles-in-1-oplossing als u bezig bent met verbouwen.

Onze elektricien maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen, die jaren vooruit kunnen en erg stevig geproduceerd zijn. U wilt immers niet, dat u na een korte periode al onderhoud moet plegen aan de elektra in uw woning.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professionele installatie
  • Ook beschikbaar voor onderhoud
  • Extra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk
Bel nu voor een afspraak